Impressie workshop 'Het perfecte diner thuis'

foto workshop het perfecte diner thuis

We kunnen met trots terugkijken op een reeks zeer geslaagde en geanimeerde workshops 'Het Perfecte Diner Thuis'! Vier prachtige locaties; Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink, Landgoed de Wilmersberg, Landhuishotel De Bloemenbeek en Landgoed de Holtweijde hebben meegewerkt om de workshop tot een groot succes te maken.

 

Een grote groep deelnemers zijn in een middag / avond klaargestoomd tot perfecte gastheer/gastvrouw. Gonnie behandelde vele denkbare onderdelen van het ‘perfecte diner’; van voorbereiding naar ontvangst en van diner tot afscheid. Bij alle vier de prachtige locaties waren leuke enthousiaste deelnemers die hard hebben gewerkt en in korte tijd veel hebben geleerd.


De enthousiaste groep deelnemers, de interactieve lessen van Gonnie, de geweldige service en de heerlijke verfijnde amuses van de prachtige locaties en niet te vergeten de geweldige inzet van De Twentsche Courant Tubantia met in het bijzonder dhr. Dolf Ruesink, maakten de workshop 'Het Perfecte Diner Thuis' tot een groot succes!

 

We zetten de traditie voort!

 

Meer inhoud/ informatie workshop klik hier

 

Voor een kijkje achter de schermen zie onderstaande foto-impressie van de workshops:

Klik hier voor het online artikel in de Twentsche Courant Tubantia

U kunt een reactie achterlaten in ons gastenboek

Neem contact op via:

Telefoon: +31 (0)6 50 28 88 29

E-mail: info@imageconsultancy.nl