In de Media

25/07/17 Interview campingetiquette Tijd voor MAX Radio

Het interview met vragen over camping etiquette met HenkJan Smits en Margreet Reijntjes gemist gisterenavond bij Tijd voor Max radio? Klik hier om het fragment terug te luisteren. (1.35.44 tot 1.40.29) Veel luisterplezier:

23/07017 Interview RTLNieuws over campingetiquette

Interview met RTLNIEUWS over de do's and dont's op de camping. Veel leesplezier en een fijne vakantie.

28/04/17 Artikel NRC.nl 'Dineren met de koning'

Voor NRC.nl werd Gonnie geïnterviewd voor het 'Diner met de koning' dat dit jaar speciaal plaatsvindt voor 150 gasten die net als koning Willem-Alexander 50 jaar worden. 

Dineren met de koning: dit mag je wel en niet doen

150 Nederlanders dineren vrijdag op de Dam met koning Willem-Alexander. Officieel zijn er geen voorschriften, maar er bestaan een hoop ongeschreven regels. Een lesje koninklijke etiquette. 

27/04/17 Interview Tijd voor Max Radio NPO5 Koningsdag

Op Koningsdag was Gonnie te gast bij Tijd voor Max Radio op NPO5 om over Koningsdag te praten met de daarbij horende etiquette en protocol. Dit jaar was het natuurlijk extra bijzonder wegens het jubileumjaar van de Koning en het speciaal hiervoor georganiseerde diner met 150 gasten. Klik hier om het interview terug te luisteren (start bij 1.15 uur)

03/03/17 Artikel succesvol netwerken in Twentevisie

Netwerken. Noodzaak voor ondernemers die nieuwe contacten willen maken, of contacten willen onderhouden. Het is raadzaam om een goede eerste indruk achter te laten. Maar hoe die je dit? en waar dien je nog meer rekening mee te houden tijdens het netwerken? Klik hier om Twentevisie maart 2017 te lezen.

20/01/17 Beau Monde Magazine - Een feestje - hoe heurt het eigenlijk?

Hoe heurt het eigenlijk? Beau Monde legde prangende vragen voor aan imago- en etiquette expert Gonnie Klein Rouweler van Image Consultancy. Op haar beurt vertelde Gonnie de do's en don'ts tijdens een feest. Een belangrijke do: draag een panty en niet zo maar een panty, maar één die haast onzichtbaar is. Klik hier om het hele artikel te lezen.

18/01//17 Interview Beau Monde Magazine

Interview in Beau Monde. Met antwoorden op vragen als dresscodes, trends en do's & don'ts. Maar ook 'Wat te doen als je de dresscode verkeerd hebt geïnterpreteerd of precies dezelfde outfit draagt als een ander?' Lees het in Beau Monde magazine nr. 1 2017

02/01/17 NH-Peilt wel of geen nieuwjaarszoen

NH Peilt: Zoen jij collega's en buren Gelukkig Nieuwjaar? Klik hier om het artikel te lezen.

22/12/16 Menu van de eeuw - RTV Oost

In 'Menu van de Eeuw' komen de verhalen van de historische menukaarten weer tot leven. Aan de hand van de historische menukaarten wordt tevens het ultieme menu samengesteld. Met o.a. Reerücke zoals nazi Seys Inquart dat in 1940 in Bad Boekelo at. Onderduikster Bertje Bloch eet de Flan Caramel zoals ze dat tijdens de bevrijding kreeg. Etiquette expert Gonnie Klein Rouweler legt de gedragscodes uit tijdens het menu dat Koningin Beatrix at op kasteel Twickel.

21/12/16 Artikel in De Telegraaf, etiquette tijdens het kerstdiner

Artikel in de Telegraaf over moderne etiquette tijdens het kerstdiner. Helaas ontbreekt het woord 'niet' in de volgende zin: 'Als iemand iets vertelt, probeer dat dan (niet) te overtreffen of over te nemen. Ook is social media natuurlijk niet altijd aso.

19/12/16 TV promo Menu van de Eeuw RTV Oost

TV promo voor het menu van de Eeuw op aanstaande donderdag 22 december om 19.00 uur op RTV Oost, waarin Gonnie als etiquette expert uitleg geeft in dit programma. Klik hier om het te bekijken.

15/11/16 Interview Bruid & Bruidegom 

Vaak wordt er de vraag gesteld of je een bruidspaar geld geeft of een cadeau, en hoeveel geef je dan? Lees het hele artikel met onze tips nu in Bruid & Bruidegom magazine. 

30/05/16 Artikel in Het Parool; wat is gepast en ongepast op de werkvloer?

De rokjesrel in Amsterdam, verplicht hoge hakken dragen in Londen: wat is, met de zomer in aantocht, gepast en wat een doodzonde op de werkvloer? Het Parool vroeg het ons. Lees het terug in Het Parool op blz. 34 en 35. 

20/04/16 Artikel Santé etiquette in de sportschool

In de sportschool gelden allerlei ongeschreven regels. En dat is maar goed ook, want je komt er tenslotte om te sporten. Santé vroeg ons om advies en zette de do's en dont's op een rij. Lees het artikel terug in het gezondste blad van Nederland, Santé in de uitgave van maart 2016

21/03/16 Rokjesgate! Interview met Radio Vragenvuur Amsterdam

Voor het radioprogramma Vragenvuur Amsterdam werd Gonnie geïnterviewd over het veelbesproken onderwerp Rokjesgate. "Het kledingbeleid zou in mijn optiek naadloos moeten worden afgestemd op het gewenste imago van bijvoorbeeld een gemeente of het bedrijf. Het is belangrijk dat de kleding passend is voor de functie, de gelegenheid, dat het past bij je figuur en dat je je hier ook lekker bij voelt. Stem het af op je doelgroep. In overleg met elkaar bereik je meer dan dat je het afdwingt. Leg vooral uit waarom en zorg dat mensen zich bewust worden wat de impact is van een eerste indruk."

Klik hier om het radiofragment terug te luisteren.

29/02/16 Afspraken nakomen interview RTL Nieuws Weekend Magazine

'Ik ben 10 minuutjes later' of 'Ik red het toch niet…'; het lijkt wel of we het dankzij onze smartphone steeds makkelijker af laten weten of te laat komen bij afspraken. Maar is dat wel echt zo? En zo ja, hoe hoort het dan wel? RTL nieuws vroeg om ons advies. Klik hier om het artikel te lezen.

29/01/16 Metro: 'Ouder in pyjama op schoolplein'

Ouders die hun kinderen in pyjama naar school brengen. Metro lezers vinden het afschuwelijk. In Metro een interview met ons over pyjama ouders op het schoolplein. Lees het artikel in Metro of online

05/01/16 Vandaag in Metro; Nieuwjaarswens

Interview Gonnie in Metro nieuws. Mensen ontvangen liever een oprechte nieuwjaarswens en een ferme handdruk van een collega dan drie zoenen. Lees verder

07/11/15 Interview met Oldenzaalinbeeld.NL in rubriek GoodGoan
Deze week in rubriek 'Goodgoan': Gonnie Klein Rouweler. Gonnie Klein Rouweler woont al heel lang in Oldenzaal, is image consultant en etiquette-expert, werkt in binnen- en buitenland, schrijft columns voor een aantal Nederlandse bladen, leidde butlers en nannies op en werd genomineerd als Twentse zakenvrouw van het jaar 2011. Heel interessant en leerzaam interview door Wim Gaalman en opnames van Tonnie van der Meché.

http://www.rtvoost.nl/verhalen/default.aspx?nid=229921&cat=893&_ga=1.145242556.947814185.1446628348

04/11/15 Workshop 'Klaar voor de kerst'

 

'Klaar voor de kerst'. Schrijf u nu in voor een van de 4 workshops op 18,19, 23 of 24 november bij Landgoed de Holtweijde in Lattrop.

30/10/15 Gonnie in Overijssel Vandaag

In aanloop naar 'Hoe heurt het' in De Klok in Eibergen geeft Gonnie alvast een voorproefje van de etiquette. In een servet mag je niet niezen, je zegt wc tegen een toilet en je probeert altijd anderen op hun gemak te stellen. Dat zijn slechts een paar spelregels die etiquette coach Gonnie Klein Rouweler zondag in Eibergen bijbrengt. Ook voor de opkomst van sociale media en het gebruik van mobiele telefoons gelden etiquette. "Een heel nieuw spectrum, waar we met z'n allen nog veel kunnen leren", aldus de coach in Overijssel Vandaag.

29/09/15 Opnames AT5 over zwartrijden in het OV

Wat doe je als er een zwartrijder door de poortjes achter je aan loopt? In de meeste gevallen kun je het best je mond houden. 'Het is natuurlijk wel zo dat het rechtvaardigheidsgevoel is dat je er wat van moeten zeggen, maar ik denk dat je in dit geval wijs moet zijn en je mond moet houden en het over moet laten aan het GVB of aan conducteurs', stelt Kleinrouweler in het AT5-programma De Stelling van Amsterdam. Klik hier om de opnames te bekijken.

18/12/14 Artikel AD 10 tips voor de kerstborrel

 

Tekeer gaan op de dansvloer om je collega's te imponeren? Boven de glühwein om opslag vragen? Vanavond moet half werkend Nederland naar de kerstborrel van zijn werkgever. Het AD vroeg etiquette-expert Gonnie Klein Rouweler naar de do's en don'ts tijdens de jaarlijkse borrels en gala's. Lees verder

29/11/14 Artikel Telegraaf Zo heurt het

Twee pagina's met o.a. tien tips om de feestdagen te overleven, dresscodes, voorbereidingen en nog veel meer van de etiquette-expert van de Telegraaf, Gonnie Klein Rouweler. Lees verder

01/11/14 Interview Algemeen Dagblad over buren

 

Gonnie is door het Algemeen Dagblad gevraagd om een aantal vragen te beantwoorden voor het onderzoek over buren.BUURTONDERZOEK Een goede buur is beter dan een verre vriend, maar wat is er mooier als die buur ook een vriend wordt? Klik hier om het artikel te lezen

Imago en etiquette specialist Gonnie Klein Rouweler. Margriet nr. 26 korte broek na je 40e

23/06/14 Margriet nr. 26; Geen korte broek na je 40e

Vroeger was het een ongeschreven regel; Na je veertigste geen minirok. En tegenwoordig? Kun je dan in een korte broek over straat? Of 'moet' je nog steeds rekening houden met je leeftijd? Lees het antwoord van Gonnie in Margriet nr. 26 blz. 25

Imago en etiquette specialist Gonnie Klein Rouweler, Margriet nr. 25 2014

15/06/14 Margriet nr. 25; Zand erover?!

Een zonovergoten stranddag kan heel relaxed zijn. Maar hoe houd je je hoofd koel als je over de hoofden kunt lopen, de handdoeken boven je worden uitgeklopt en de frisbees om je oren vliegen? Imago en etiquette-expert Gonnie Klein Rouweler geef advies. Lees Margriet nr. 25 blz. 94

Imago en etiquette deskundige Gonnie Klein Rouweler columnist VROUW.nl Telegraaf

04/04/14 Een dresscode op de werkvloer is discriminatie

In de rubriek Dilemma schotelt VROUW.nl elke week een stelling voor aan deskundigen. Deze week is het dilemma: een dresscode op de werkvloer is discriminatie. Imago- en etiquettedeskundige Gonnie Klein Rouweler geeft antwoord. De complete meningen van Marysha en Gonnie kun je lezen in VROUW magazine 15 blz. 34. Lees verder

 

07/12/13 Artikel Tubantia ivm Feestdagen

 

Hoe houd ik het gezellig met de feestdagen? Imago en etiquette deskundige Gonnie Klein Rouweler blust 7 veelvoorkomende decemberbrandjes. Haar advies: voorkom gedoe, zorg voor harmonie en wees vooral discreet. (Klik op de afbeelding voor een vergroting).


Imago en etiquette specialist Gonnie Klein Rouweler tips and tricks studentenmagazine Enschede

11/11/13 Tips and tricks in Studentenmagazine Enschede

Als eerste jaar student wil je een goede indruk maken. Tijdens elk evenement, of het nu een gala, een diner of een netwerkbijeenkomst is, word je gezien en wil je je natuurlijk van je beste kant laten zien en een krachtige eerste indruk maken. Het beheersen van de etiquette is een belangrijk onderdeel in je carrière. Gonnie geeft in het Studentenmagazine Enschede enkele tips and tricks om dubbel uit te blinken.

06/11/13 Etiquette expert Gonnie in Beau Monde

 

In het Society artikel "Zó zijn onze manieren" geeft Gonnie antwoord op enkele etiquette vragen. Ook nam Beau Monde bij Bekend Nederland een goede manieren-examen af. Geslaagd of niet? Etiquette-expert Gonnie Klein Rouweler velt het oordeel. Benieuwd naar het vonnis? Lees Beau Monde, nr. 15, 6 t/m 26 november 2013

Imago en etiquette deskundige Gonnie Klein Rouweler Hoedenetiquette Bruid & Bruidegom sept 2013

21/08/13 Trouwen? You can leave your hat on!

Trouwen? You can leave your hat on!... want hij is superhip! Lees m'n hoedenetiquette tips in Bruid & Bruidegom sept t/m nov '13

14/08/13 Artikel Telegraaf Rouwetiquette

Heel Nederland condoleert de koninklijke familie met het verlies van prins Friso. Er is immers niks vreselijker dan een zoon of dochter verliezen. Wat moet u zeggen tegen de nabestaanden? Wat kunt u doen? Imago en etiquette expert Gonnie Klein Rouweler geeft antwoord. Lees de online versie op VROUW.nl Telegraaf: klik hier


Imago en etiquette deskundige Gonnie Klein Rouweler etiquette trein de persdienst

30/07/13 Reactie in krant 'ov-reizigers 'Ieuw! dat is smerig, zeg'

Nagels knippen, scheren en half naakt rondlopen. Treinreizigers beschouwen de coupé tegenwoordig steeds vaker als hun woon-, eet- of badkamer. Lees m'n reactie in het krantenartikel Ergenissen ov-reizigers 'Ieuw! dat is smerig, zeg' in o.a.

De Gelderlander, Tubantia/Twentse Courant, De Stentor, De Limburger, Limburgs Dagblad, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN DeStem, PZC, Leidsch Dagblad, Noord-Hollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Gooi- en Eemlander of IJmuider Courant.

Imago en etiquette Deskundige Gonnie Klein Rouweler Telegraaf VROUW.nl niet 'naakt' op straat

24/07/13 Artikel in Telegraaf; Niet 'naakt' op straat

Eindelijk hebben we zomerse temperaturen, we kunnen bijna spreken van een hittegolf. Het resultaat is dat steeds meer mensen, vooral mannen, half naakt over straat gaan. Genieten of walg je ervan? Gonnie werd als Etiquette-expert door de Telegraaf gevraagd over het wel of niet dragen van bovenkleding op straat bij warm weer. Lees de reactie van Gonnie in de rubriek Vrouw "Niet naakt op straat". Lees verder

 

Lees ook het artikel 'Kledingetiquette bij warm weer' Lees verder

Imago en etiquette specialist Gonnie Klein Rouweler docent Nanny opleiding Görtz & Crown

01/06/13 Artikel in Libelle Mama België

Gonnie staat in de juni editie van Libelle Mama België. Hierin wordt o.a. geschreven over de imago en etiquettelessen die zij geeft aan de Nanny opleiding Görtz & Crown. Lees verder

 

Artikel Telegraaf Inspiratie voor vrouwenclub Ladies Event van de Industrieele Groote Club (IGC) Amsterdam

27/05/13 Artikel Telegraaf Inspiratie voor Vrouwenclub

Gonnie in de Telegraaf wegens aanwezigheid bij het Ladies Event van de Industriële Groote Club (ICG) in Amsterdam. Tijdens een diner in de Bibliotheek, voor zo'n 40 dames, vertelden de twee zakenvrouwen Esther Raats-Coster en Irene Schreuder over hun ervaringen als succesvolle onderneemsters.

Artikel Telegraaf Koningshuis Etiquette-specialist Gonnie Klein Rouweler

01/05/13 Gonnie in Telegraaf over kleding inhuldiging Koning Willem-Alexander

Gonnie werd als Etiquette-expert door de Telegraaf gevraagd over het wel of niet dragen van een stropdas door onze Kamerleden tijdens de inhuldiging van Koning Willem-Alexander.

 

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen -->


Gonnie Klein Rouweler, etiquette expert, Oei ik groei, Etiquette kinderen
17/04/13 Interview in Oei, ik groei; Etiquette regels en de 4 R’en van Gonnie Klein Rouweler
Artikel TC Tubantia Workshop het perfecte diner thuis 20-11-12
Artikel TC Tubantia Workshop het perfecte diner thuis 20-11-12
Artikel TC Tubantia Workshop het perfecte diner thuis 20-11-12
Artikel TC Tubantia Workshop het perfecte diner thuis 20-11-12

Artikel TC Tubantia Workshop Het Perfecte Diner Thuis 23-11-12
Artikel TC Tubantia Workshop Het Perfecte Diner Thuis 23-11-12
Artikel TC Tubantia Workshop 'Het perfecte diner thuis'
Artikel TC Tubantia Workshop 'Het perfecte diner thuis'

Artikel Esthéticienne over de tweedaagse training aan de topspecialisten van Pascaud Beauty Innovations door Gonnie Klein Rouweler. pag. 2 (Esthéticienne nr. 1 jan 2012)
Artikel Esthéticienne training Pascaud 2/2
Artikel Esthéticienne over de tweedaagse training aan de topspecialisten van Pascaud Beauty Innovations door Gonnie Klein Rouweler. pag. 1 (Esthéticienne nr. 1 jan 2012)
Artikel Esthéticienne training Pascaud 1/2

Artikel Nouveau 1/6 pagina's dec 2010
Artikel Nouveau 1/6 pagina's dec 2010
Artikel Nouveau 2/6 pagina's dec 2010
Artikel Nouveau 2/6 pagina's dec 2010
Artikel Nouveau 3/6 pagina's dec 2010
Artikel Nouveau 3/6 pagina's dec 2010

Artikel Nouveau 4/6 pagina's dec 2010
Artikel Nouveau 4/6 pagina's dec 2010
Artikel Nouveau 5/6 pagina's dec 2010
Artikel Nouveau 5/6 pagina's dec 2010
Artikel Nouveau 6/6 pagina's dec 2010
Artikel Nouveau 6/6 pagina's dec 2010

Boek Erasmus Recruitment Days 2012 Build your careermet een artikel van Gonnie 14 'The golden rules of etiquette'. Een gids voor een van de grootste recruitments events van Europa met 2000 studente
Boek Erasmus Recruitment Days 2012
Boek Erasmus Recruitment Days 2012 Build your careermet een artikel van Gonnie 14 'The golden rules of etiquette'. Een gids voor een van de grootste recruitments events van Europa met 2000 studente
Boek Erasmus Recruitment Days 2012
Boek Erasmus Recruitment Days 2012 Build your careermet een artikel van Gonnie 14 'The golden rules of etiquette'. Een gids voor een van de grootste recruitments events van Europa met 2000 studente
Boek Erasmus Recruitment Days 2012
Boek Erasmus Recruitment Days 2012 Build your careermet een artikel van Gonnie 14 'The golden rules of etiquette'. Een gids voor een van de grootste recruitments events van Europa met 2000 studente
Boek Erasmus Recruitment Days 2012


Artikel 'Het Ondernemers Belang'
Artikel 'Het Ondernemers Belang'
Artikel Telegraaf 'Zonder stress aan tafel'
Artikel Telegraaf 'Zonder stress aan tafel'
Artikel rePublic 'Zij brengt je manieren bij'
Artikel rePublic 'Zij brengt je manieren bij'

Neem contact op via:

Telefoon: +31 (0)6 50 28 88 29

E-mail: info@imageconsultancy.nl