Archief 2015

15/09/15 Karaoke tijdens de opera

Wat zijn de do’s and don’ts bij het bezoeken van een voorstelling?

27/07/15 Editie.nl Telefoon aan tafel

Tegenwoordig kunnen veel mensen niet meer zonder hun mobiel. Zelfs niet aan tafel. Wat zijn de do's en don'ts. Gonnie geeft advies. 

Zie minuut 10.36 - 13.28 om het fragment terug te kijken.

09/07/15 Om een praatje verlegen

Veel ondernemers voelen zich onzeker tijdens het netwerken. Dit is een van de grootste valkuilen. Hoe maak je van je valkuil je kracht? Lees People's Business blz. 60

Voor voorgaande columns klik hier

 

Gonnie is vaste columnist het zakelijk magazine People's Business, Het Platform voor nieuwe zakelijke contacten en kennisontwikkeling. 

Heeft u een vraag n.a.v het artikel of wilt u met uw personeel een training met impact neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

01/07/15 Zomerkleding op kantoor: wat kan wel, wat niet? 

De temperaturen stijgen en iedere ochtend sta je opnieuw voor het dilemma: wat trek ik vandaag weer aan? Kun je zonder panty naar kantoor? En hoe zit het met slippers op de werkvloer? Wij hebben het op een rij gezet op VROUW.nl Telegraaf. 

01/05/15 Netwerken is doorwerken
Als ondernemer wilt u natuurlijk opdrachten krijgen en zoekt u wegen om die opdrachten binnen te halen. Een van de belangrijkste wegen is via het regelmatig bezoeken van ondernemersclubs. Maar alleen het bezoeken is niet genoeg. Hoe pak je dit aan? 


Lees People's Business blz. 19

 

Voor voorgaande columns klik hier

 

Gonnie is vaste columnist het zakelijk magazine People's Business, Het Platform voor nieuwe zakelijke contacten en kennisontwikkeling.

 

Heeft u een vraag n.a.v het artikel of wilt u met uw personeel een training met impact neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

31/03/15 Shine like a diamond

Wanneer spreken we nu van juwelen of van sieraden? Wat is eigenlijk het verschil tussen sieraden en juwelen of is er helemaal geen verschil en wordt het verward met bijous. Wat is de functie van het dragen van sieraden? Maar misschien wel het belangrijkste hoe kunnen sieraden jou laten stralen zonder dat alle aandacht ernaar toe gaat? 

 

17/03/15 De verfijnde kunst van het leven

Het begin van de lente kondigt zich aan. In Japan, het land vol van tradities, wordt het begin van de lente gevierd met de komst van de bloesem van de Sakura, de kersenbloembomen. Door de korte bloeiperiode staat deze bloesem onder meer symbool voor de schoonheid, maar ook de vluchtigheid van het leven. Wat kunnen wij opsnuiven van de rijke kunstzinnige Japanse tradities en etiquette?

14/03/15 de Volkskrant; smartwatchetiquette

Apples nieuwe slimme horloge kan bijna alles. Dus gaan bezitters er alles mee doen, ook in gezelschap. Hoort dat eigenlijk wel? Hoe zit het met smartwatchetiquette? Gonnie geeft antwoord in de Volkskrant Lees verder

26/02/15 Uitzending Jill, Royal

Gonnie was te gast in het programma Jill van AVROTROS. De aflevering stond geheel in het teken van Royals en Jill vroeg zich af hoe je je moet gedragen als je door de Koning en Koningin wordt uitgenodigd voor de lunch. Ze vroeg Gonnie om hulp. Klik hier om de aflevering te bekijken. (minuut 8.40-11.00)

17/02/15 ALAAF, ALAAF, ALAAF

Het carnaval is vooral beneden de grote rivieren drie dagen lang in volle gang. Alle mores wat volgens de etiquette hoort, lijkt dan ineens overboord te worden gegooid. Alhoewel tijdens het carnaval de bloemetjes flink buiten gezet worden, zijn er toch wel degelijk strikte regels.

03/02/15 Respect en verdraagzaamheid

In de etiquette is het not done om aan tafel met elkaar over politiek, religie, racisme en geld te spreken, omdat men het al snel oneens kan worden en er een vervelende sfeer kan ontstaan. Hoe kunnen we aan de hand van de etiquette beter met elkaar omgaan? Wat is respect en verdraagzaamheid en welke grondbeginselen kunnen we naleven?

06/01/15 Het is maar één keer vandaag

Welke belangrijke voornemens zijn er te maken ten opzichte van elkaar in onze participatiemaatschappij?

Neem contact op via:

Telefoon: +31 (0)6 50 28 88 29

E-mail: info@imageconsultancy.nl